Απόσπασμα από το βίντεο της ορκωμοσίας του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου 2013.
.Συγχαρητήρια στον Αρχηγό της Σχολής μας που μας έκανε υπερήφανους με το να είναι ο “πρώτος μεταξύ ίσων” και να εκφωνήσει τον Όρκο…
=====================
Μενού Μελών
Προβολή Μελών & Συνεργατών
- There are currently no Καταχωρήσεις to show.
Πρόσφατα Posts
- ΔΤ: Ημερίδα ΣΑ/ΣΣΑΣ & Γ.Σ. Σάββατο 31-1-2026 29 Ιανουαρίου, 2026
- Εκλογές 2026, Ψηφοδέλτια ΔΣ & ΕΕ, videostreaming Γ.Σ. 28 Ιανουαρίου, 2026
- ΔΤ: Συνάντηση ΔΣ με ΥΦΕΘΑ κ. Αθανάσιο Δαβάκη 22 Ιανουαρίου, 2026
- ΔΤ: Εκλογές & με Ηλεκτρονική ψήφο – Συνάντηση με ΥΦΕΘΑ. 6 Ιανουαρίου, 2026
- Αντιναύαρχος (ΥΙ) ε.α. Κων/νος Παϊβανάς ΠΝ 5 Ιανουαρίου, 2026
ΣΣΑΣ βιντεοπρο
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
Kατηγορίες
Αρχειο
Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Πρόσφατα Σχόλια