Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, κύριε Νίκο Παναγιωτόπουλε,

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ Εθνικής Άμυνας, κύριε Αλκιβιάδη Στεφανή,

 

 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων) τα μέλη του οποίου είναι εν ενέργεια και εν αποστρατεία απόφοιτοι της Σχολής, σας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, στο σημαντικό αυτό για το Έθνος Υπουργείο.

 

 

Η ΣΣΑΣ κύριε Υπουργέ είναι η μοναδική παραγωγική Σχολή στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από την οποία αποφοιτούν επιστήμονες Αξιωματικοί (ιατροί, οδοντίατροι, νομικοί, οικονομολόγοι, κλπ) που για έναν σχεδόν αιώνα στελεχώνουν τις ΕΔ της χώρας έχοντας ενεργή συμμετοχή στους αγώνες του Έθνους. Η ΣΣΑΣ ως γνωστόν είναι η Σχολή με τις υψηλότερες βάσεις εισαγωγής και πρώτη προτεραιότητα επιλογής της για τους νέους που αριστεύουν στα Λύκεια της χώρας.

 

 

Η ΣΣΑΣ κύριε Υπουργέ τα τελευταία χρόνια παραμελήθηκε και απαξιώθηκε σκόπιμα με πρόθεση να καταργηθεί η “αριστεία” και στις ΕΔ.

 

 

Με εσάς στο τιμόνι της Άμυνας, ευελπιστούμε η ΣΣΑΣ να επανέλθει και να καταλάβει τη θέση που της αξίζει ως ανώτατη Παραγωγική Σχολή και να αποκατασταθούν οι αδικίες που έγιναν σε βάρος της και σε βάρος των επιστημόνων μαθητών της, σε πολλούς τομείς.

 

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ και τα μέλη του, κύριε Υπουργέ θα είναι κοντά και δίπλα σας στο δύσκολο έργο που αναλάβατε και σίγουρα είναι σε θέση να παράσχει καθε μορφής Συμβουλευτικό έργο είτε για την αναβάθμιση της ΣΣΑΣ, είτε για την βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στα στρατιωτικά νοσοκομεία των ΕΔ.

 

 

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ.

 

Πρόεδρος

Φώτης Πατσουράκος

Α’ Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Πάσχου

Β’ Αντιπρόεδρος

Βασίλειος Διαμαντίδης

Γενικός Γραμματέας

Νίκος Κυριακόπουλος

Ταμίας

Γεώργιος Μακρής

Υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων

Στέλιος Μάρκου

Μέλος Δ.Σ.-Νομικός Σύμβουλος

Βασίλειος Κοντός

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου