Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το γεγονός που έλαβε χώρα στο 401 ΓΣΝΑ θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω :
Το 401 ΓΣΝΑ αποτελεί ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και μαζί με τα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία κάνει εφημερία 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δεν είναι τυχαίο πως εκτός από τους δικαιούμενους νοσηλείας ε.ε. και ε.α. στρατιωτικούς το επιλέγουν για νοσηλεία τους αν χρειαστεί και εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και οι οικογένειες τους .

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού έχει αποδειχθεί πολλές φορές, και καθημερινά αποδεικνύεται .
Η προθυμία και η αφοσίωση του προσωπικού στο καθήκον του είναι θέμα άνευ συζητήσεως. Δεν είναι τυχαία τα εύσημα που έχουν λάβει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος ούτε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι φορτώθηκαν το μεγαλύτερο βάρος υπηρεσιών στα κέντρα υποδοχής μεταναστών.

Η δυσλειτουργία ενός εκτυπωτή που προξένησε την καθυστέρηση εκτύπωσης ιατρικών αποτελεσμάτων όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ΜΜΕ που προξένησαν και την αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης δεν πρέπει να απαξιώνουν και να λασπώνουν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και κατ’ επέκταση το ίδιο το νοσοκομείο.

Θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην επαρκή χρηματοδότηση και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των νοσοκομείων και να αφήσουμε το άξιο προσωπικό όλων των νοσοκομείων της χώρας και μεταξύ αυτών και των στρατιωτικών να κάνει το καθήκον του όπως γνωρίζει.

 

Με αυταπάρνηση και θυσία για το καλό των ασθενών.

 

Μετά Τιμής

                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου