Μονο εποικοδομητική και με θετικό απολογισμό,  θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η σημερινή μας συνάντηση-συνομιλία (29/3/2013), με τον Αρχηγό του Γενικου Επιτελείου Εθνικης Άμυνας κ.Μιχάλη Κωσταράκο. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αντωνιάδης, με τον Αντιπρόεδρο κ.Πατσουράκο και το μελος μας (ιατρό ε.ε.) κ.Κυριακόπουλο, ανέλυσαν διαφορά θέματα για το Σύνδεσμο μας αλλά και προβλήματα που ταλανίζουν τα ε.ε. στελέχη μας (όπως ο ν.3257/2004, οι επετηρίδες των Στρ. Ιατρών και των Οικονομικών,οι προαγωγές τους, οι αποσπάσεις τους κλπ) . Επίσης προτάθηκαν θέματα όπως η εθελοντική παροχή υπηρεσιών των αποστράτων μελών του Συνδέσμου μας προς συναδέλφους και μονάδες των Ε.Δ. που τη χρειάζονται (π.χ. Μετοχικά Ταμεία), η στελέχωση του ΝΙΜΙΤΣ με περισσότερους συναδέλφους ιατρούς, η φιλοξενία του Συνδέσμου μας από την “μητέρα” Σχολή, η διερεύνηση του ενδεχομένου παροχής οικονομικότερων υπηρεσιών στα στελέχη των Ε.Δ. από τους συναδέλφους με ιδιωτικά ιατρεία (προταση Προέδρου Π.Ο.Σ.), η απονομή της πολεμικής σημαίας στη Σχολή μας (δρομολογηθηκε διευθέτηση) κ.α.
Ο κύριος Αρχηγός άκουσε προσεκτικά όλα τα θέματα, ήταν κοινωνός και γνώστης στα περισσότερα εξ αυτών,μας ευχαρίστησε για την εθελοντική μας προσφορά και μας ζήτησε να προωθήσουμε σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης για τα 2-3 θέματα που ως πιο σημαντικά και χρήζοντα άμεσης παρέμβασης-επίλυσης από τη Στρατιωτική ηγεσία, θα καταβάλει με το επιτελείο του, κάθε δυνατή προσπάθεια ευνοϊκής τους ρύθμισης.
Τον λόγο πλέον έχουν τα έργα για όλους μας…..

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Α/ΓΕΕΘΑ κ.Μιχάλη Κωσταράκο για την τιμή που μας έκανε να μας δεχθεί παρά το πολύ βεβαρημένο του πρόγραμμα καθώς και τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ. κ. Βασίλη Νικολόπουλο, για την αμέριστη βοήθειά του,στην πραγματοποίηση της συναντήσεως αυτής“.

=====================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου