4-3-kopi-pitas-ssas1.JPG

Με μεγαλοπρέπεια ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου την συμμετοχή κληρικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητού της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), από τον Ταξίαρχο Αντώνιο (ΤΘ Χατζηγεωργίου στον Ταξίαρχο (ΠΖ) Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

 

Στην τελετή παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πρυτανικές αρχές  του ΑΠΘ στρατιωτικές και πολίτικες αρχές  καθώς και προσκεκλημένοι

 

Στην ημερησία διαταγή ο απερχόμενος  διοικητής Ταξίαρχο Αντώνιο Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε για την ανωτερότητα της ΣΣΑΣ  ως σχολή και για τους μαθητές  της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ότι  πρέπει να είναι υπερήφανοι που είναι άξιοι των αξίων.

 

Στην αίθουσα τελετών μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ που ήταν δίπλα του σε όποια στιγμή χρειαζόταν.
Ευχαριστούμε τον Ταξίαρχο Αντώνιο Χατζηγεωργίου για τα καλά του λογία καθώς και του ευχόμαστε καλή μετάθεση και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

Τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ εκπροσώπησαν    απόφοιτοι της Σχολής   όπως Ορφανός Αντώνιος, Παλασσόπουλος  Σπύρος ,Διαμαντίδης Βασίλειος  (αντιπρόεδρος ΣΑ ΣΣΑΣ)

 

Βασίλειος Διαμαντίδης
Β Αντιπρόεδρος ΣΑ /ΣΣΑΣ

 

 

 

4-3-kopi-pitas-ssas1.JPG 4-3-kopi-pitas-ssas1.JPG 4-3-kopi-pitas-ssas1.JPG

 

 

  Μετά Τιμής

                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου